به گزارش خبرگزاری «حوزه» از کرمانشاه، حجت سید سیف الله موسوی در این مراسم با اشاره به دوران امامت امام محمد باقر (ع) عنوان داشت: امام محمّدباقر(ع) در دوران امامت خود، به نشر و پخش معارف دين به ويژه فقه و احكام اسلامى پرداخت و ضمن حل مشكلات علمى به تعليم و تربيت شاگردانى فاضل و آگاه همانند محمّدبن مسلم، زرارة بن اعين، ابونصير، هشام بن سالم و جابربن يزيد و حمران بن اعين و بريدبن معاويه عجلى همت گماشت.
مدیر مدرسه علمیه مطلع الفجر گیلانغرب اظهار داشت: امام محمد باقر (ع) در فضل و فضيلت، زهد و تقوا، اخلاق و معاشرت، سر آمد بزرگان بنى هاشم در عصر خود بود، آوازه علوم و دانش آن امام چنان در اطراف و اكناف پيچيده بود كه ملقّب به باقرالعلوم يعنى شكافنده دانش ها گرديد.
وی در ادامه با اشاره سخنان علمای اهل سنت تصریح کرد: امام محمد باقر (ع) به اندازه اى گنج هاى پنهان معارف و دانش ها را آشكار ساخته، حقايق احكام و حكمت ها و لطايف دانشها را بيان نموده كه جز بر عناصر بى بصيرت يا بد سيرت پوشيده نيست و اینگونه وى را شكافنده دانش و جامع علوم و برافروزنده پرچم دانش خوانده اند.
این استاد حوزه علمیه مطرح کرد: از هيچ كدام از فرزندان امام حسن (ع) و امام حسين (ع) اين اندازه از علم دين، آثار، سنت، علم قرآن، سيره و فنون ادب كه از امام باقر (ع) صادر شده، ظاهر نشده است.
حجت الاسلام موسوی در پایان تأکید کرد: اقتدا طلاب و مروجان دین به ائمه اطهار علیهم السلام به سان تبیین و ترویج مکتب آن ها می باشد و این امر نه تنها مقدمات اعتلای علمی و اخلاقی طلاب را فراهم می کند بلکه موجب هدایت و نجات بشریت نیز خواهد شد.
نظر شما